У Житомирі під час пожежі була врятована літня жінка » Новини Житомира
 
 


У Житомирі під час пожежі була врятована літня жінка

Автор: admin від 10-10-2014, 13:56, переглядів: 1 101

У Житомирі під час пожежі була врятована літня жінка


9 жовтня о 20:03 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Житомирській області надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі одного з житлових будинків, що розташований у обласному центрі. Рятувальникам подзвонили сусіди, які повідомили, що з квартири на 3-му поверсі йде дим. До приїзду працівників ДСНС, мешканці будинку вивели бабусю, яка проживала в палаючій оселі, на свіже повітря та самостійно намагались загасити полум’я.
По прибуттю до місця пригоди рятувальниками було встановлено, що осередок займання знаходиться в кімнаті. Завдяки злагодженій роботі надзвичайників пожежу локалізовано о 20:20 та повністю ліквідовано о 21:22.
З’ясувалося, що жінка проживала сама. У кімнаті пенсіонерки не було світла і господарка вирішила запалити свічку. Бабуся пішла займатися хатніми справами і за час поки її не було в кімнаті, свіча догоріла і речі, що знаходились поруч, загорілись.
В результаті пожежі загиблих та травмованих не виявлено. Проте вогонь встиг знищити кімнату розміром 4х3м та домашнє майно. Остаточна причина та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються. Повідомляє У ДСНС у Житомирській області

У Житомирі під час пожежі була врятована літня жінка

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: