В Овручі правоохоронці зареєстрували випадок підкупу виборців » Новини Житомира
 
 


В Овручі правоохоронці зареєстрували випадок підкупу виборців

Автор: news_maker від 14-10-2014, 07:16, переглядів: 1 317

В Овручі правоохоронці зареєстрували випадок підкупу виборців

В Овручі правоохоронці зареєстрували випадок підкупу виборців шляхом надання їм велосипедів. Розпочато досудове розслідування.

До чергової частини Овруцького РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що один з кандидатів у народні депутати України дарує місцевим жителям двоколісні транспортні засоби.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої з’ясували, що представники одного з фондів надали 12 велосипедів для соціальної служби району.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права …) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин.

Відповідно до законодавства перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права…, поєднані з підкупом, обманом або примушуванням… караються штрафом від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 2 років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: