Прокуратура вимагає встановити контроль за використанням благодійних внесків в 1 з навчальних закладів » Новини Житомира
 
 


Прокуратура вимагає встановити контроль за використанням благодійних внесків в 1 з навчальних закладів

Автор: news_maker від 18-10-2014, 11:46, переглядів: 1 302

Прокуратура вимагає встановити контроль за використанням благодійних внесків в 1 з навчальних закладів

Прокуратурою Чуднівського району за результатами перевірки начальника відділу освіти райдержадміністрації вже внесено подання з вимогою усунути виявлені порушення.
Наглядачі законності встановили, що адміністрацією одного із загальноосвітніх навчальних закладів району постійно приймаються від батьків грошові благодійні внески. Лише впродовж двох останніх років ця сума склала 127 тисяч гривень. Однак, передбачені законодавством документи, які підтверджували б добровільність надання допомоги, відсутні. У порушення вимог низки нормативно-правових актів, навчальним закладом не відкрито реєстраційного рахунку для надходження благодійних внесків. Не зараховувалися батьківські внески і на спеціальний рахунок відділу освіти райдержадміністрації, що унеможливлює здійснення контролю за використанням коштів. Саме тому прокуратура і зобов’язала освітнє керівництво навести лад у цьому питанні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: