Житомирські оперативники затримали кишенькову злодійку-рецидивістку » Новини Житомира
 
 


Житомирські оперативники затримали кишенькову злодійку-рецидивістку

Автор: news_maker від 21-10-2014, 13:06, переглядів: 1 200

Житомирські оперативники затримали кишенькову злодійку-рецидивістку

Жінку, яка витягла з дитячого візочка чужу сумку, міліціонери затримали «на гарячому». Зловмисницею виявилася 32-річна, неодноразово раніше судима за подібні злочини, місцева жителька.

Під час оперативно-розшукових заходів, спрямованих на запобігання та викриття крадіжок майна у громадських місцях, оперативники карного розшуку помітили в одному з велелюдних торгівельних центрів Житомира підозрілу жінку. Молодиця, сторожко озираючись, підійшла до дитячого візочка, вихопила звідти сумку і швидко пішла геть.

Справжня власниця речей дізналася про пропажу тільки тоді, коли правоохоронці запитали, чи це, бува, не її сумка в руках іншої жінки. Вона ніяк не могла второпати, як зловмисниця практично на її очах поцупила речі.

Переглядаючи запис з камер відеоспостереження торгівельного закладу, працівники міліції знайшли докази причетності жінки до ще однієї спроби крадіжки. Щоправда, цього разу власниця майна, вчасно помітивши зловмисницю, здійняла крик та відібрала власні речі.

- Затриманою виявилася 32-річна житомирянка, яка кілька місяців тому звільнилася з місць позбавлення волі, де перебувала за вчинення аналогічних злочинів, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук. – Вона пояснює свій вчинок тим, що «більше нічого не вміє робити». Жінка «спеціалізується» на кишенькових крадіжках у громадському транспорті та натовпі, а тому легко знаходила здобич у багатолюдному торгівельному центрі.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінці знову загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: