На Житомирщині лише кожний шостий кандидат в народні депутати розкрив інформацію про себе » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині лише кожний шостий кандидат в народні депутати розкрив інформацію про себе

Автор: news_maker від 24-10-2014, 11:21, переглядів: 997

На Житомирщині лише кожний шостий кандидат в народні депутати розкрив інформацію про себе

Про це поінформував Громадський рух "ЧЕСНО". З 97 зареєстрованих в одномандатних виборчих округах кандидатів в народні депутати частково інформацію про себе розкрили 16.
Рух "ЧЕСНО" пропонував надати повну автобіографію, декларацію за 2013 рік та оприлюднити проміжний фінансовий звіт виборчої кампанії. На Житомирщині також виявили чотирьох "небезпечних кандидатів", троє з яких, за даними руху "ЧЕСНО", голосували за закони 16 січня, а один є фігурантом антикорупційних розслідувань.
Представник Руху "ЧЕСНО" у Житомирській області Володимир Піньковський вважає, що поступово кандидати в депутати стають більш відкритими, частина їх розуміє необхідність надавати виборцям детальну інформацію про себе, хоча закон цього не вимагає. Та попереду ще чимало роботи:
"Ми будемо створювати в суспільстві тиск і таке тло, щоб ці вимоги та інші, якщо вони мають сенс, раціональне зерно, підтримувалися більшістю сьогодні кандидатів, а завтра – депутатами Верховної ради. І тоді буде зв'язок з народом, тоді не буде Майданів, не буде протистояння громадського, конфлікту, тому що буде порозуміння".
Зауважимо, що вимогу оприлюднити фінансові звіти виборчої кампанії рух "ЧЕСНО" висував також політичним партіям – учасницям виборчих перегонів. За останніми даними, повністю або частково цю вимогу виконали чотири політсили.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: