Віктор Развадовський: Чи варто довіряти владу підлабузникам Януковича? » Новини Житомира
 
 


Віктор Развадовський: Чи варто довіряти владу підлабузникам Януковича?

Автор: news_maker від 24-10-2014, 16:57, переглядів: 1 500

Віктор Развадовський: Чи варто довіряти владу підлабузникам Януковича?

Прихильник влади екс-президента Януковича Віктор Развадовський йде в Раду, але вже як «колишній регіонал». Однак чи бувають в цьому випадку «колишні»?
Віктор Развадовський як флюгер, повертається в той бік звідки подме вітер. Без докорів сумління оспівуючи хвалебні промови колишньої влади, а саме Януковича, у нього вистачає нахабства рватися до штурвала нинішньої влади. Стряхнувши із себе пил регіоналів одним рухом руки і підписом, яким раніше запевняв народ України в чесності і порядності Януковича, Развадовський переходить на бік народу, виступає проти кровопролиття.
Чи не він на сторінках газети «Новий день» розповідав про «велику любов» Януковича до українського народу, оспівуючи його благі наміри і чесні справи? За словами народного депутата з тієї ж статті, Янукович здатний зробити Україну сильною, чесною і благополучною.
По-перше, народ України на собі переконався, на що здатний Янукович - обікрасти, послабити і продати нашу державу. По-друге, депутати та прихильники з його команди розуміли, що кожен крок і дія Януковича ставить Україну на коліна. І в цей час ніхто з них не пішов проти президента.
Як тільки народ повстав проти тодішньої влади, і Янукович втік, тільки тоді Развадовський оперативно перейшов на сторону народу і правосуддя. Тепер народний депутат веде боротьбу з владою Януковича. Чи не пізно він став на істинний шлях? І чи став?
Як раніше висловлювався сам нардеп: «Політику робите Ви, дорогі виборці». Вибір насправді лежить на Вас, жителі України. Чи хочете Ви жити по-новому на чолі з представниками від старої влади?

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: