У Житомирі відремонтували та відправили на передову більш ніж 800 одиниць військової техніки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відремонтували та відправили на передову більш ніж 800 одиниць військової техніки

Автор: news_maker від 28-10-2014, 07:39, переглядів: 1 312

У Житомирі відремонтували та відправили на передову більш ніж 800 одиниць військової техніки

ЇЇ ремонтували військовослужбовці з Центру електрогазового та автотехнічного забезпечення Повітряних Сил ЗСУ, що дислокується в Житомирі. Особовий склад частини, і, в першу чергу, водії постійно займаються переміщенням озброєння і техніки для Збройних Сил.

Для цих людей участь в АТО розпочалась навесні, коли вони забезпечували вивезення військових літаків з анексованої території Криму:

"Ми починали 10 квітня вивозити з Криму літаки. Зусиллями нашої автомобільної техніки та особового складу ми встигли вивезти 52 літаки МІГ-29 (з аеродромів Бельбек та Кіровське). Потім почали займатися видачею майна і автотехніки до війська та ремонтом", зауважив командир військової частини, заслужений працівник транспорту України полковник Ярослав Лерман також розповів, що за час проведення АТО службовці зняли з консервації, відновили та відремонтували сотні автомашин, що були вкрай потрібні військовим для виконання бойових завдань: "Запам'ятався один випадок, коли прийшла машина в ремонт, вся посічена осколками снарядів, і молодий контрактник з 95 аеромобільної просився: "Зробіть, будь-ласка, швидше, бо хочу повернутися до своїх ". Ось це врізалось в пам'ять".

Під час АТО на Сході України виїзні бригади Центру автотехнічного забезпечення також відновлювали військову техніку безпосередньо в районах бойових дій, зокрема в Донецьку та Краматорську. І зараз щодня з Житомира до військових частин відправляються відремонтовані машини.

"Ми звикли говорити про бойові подвиги нашої 95-ї аеромобільної бригади, або про 30-у механізовану. А сьогодні бачимо, що перемога робиться не лише на передовій, але й в тилу. І тут Житомирщина, як то кажуть, не пасе задніх, а допомагає в ремонті. І вже більше восьми сотень автомобілів якимось чином вже налагоджено, відремонтовано і відправлено на бойове чергування", – зазначив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, який разом з журналістами відвідав військову частину.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: