Цими вихідними Житомирський політех приймав обласні змагання з настільного тенісу » Новини Житомира
 
 


Цими вихідними Житомирський політех приймав обласні змагання з настільного тенісу

Автор: news_maker від 3-11-2014, 15:11, переглядів: 1 288

Цими вихідними Житомирський політех приймав обласні змагання з настільного тенісу

Цими вихідними до Житомира з’їхалися юні спортсмени з усієї області у супроводі своїх викладачів і тренерів.Серед дівчат та юнаків 2000-2003 років народження визначали кращих тенісістів Житомирщини.

Традиційно Чемпіонат області з настільного тенісу проводили на базі Житомирського державного технологічного університету.

За словами головного судді, викладача кафедри фізичного виховання Ігора Одноверченка, спортивний зал вузу чудово підходить для подібних заходів і дозволяє одночасно за кількома столами грати великій кількості учасників Чемпіонату. При цьому, додає він, ЖДТУ приймає подібні змагання уже два роки поспіль.

Загалом 1 листопада за чемпіонство у своїй віковій групі окремо боролися 20 дівчат та 30 юнаків. Відповідно до проведених ігор за 5 годин було визначено кращий командний та особистий результат і переможці отримали грамоти.

«На змагання приїхали діти з різних районів та містечок Житомирської області, - відзначає Ігор Одноверчук. – Зокрема, це представники 11 населених пунктів. Результати сьогоднішньої гри будуть сумуватися до загального рейтингу районів на прикінці року, на підставі якого будуть обиратися кращі. Вже 29 листопада у Житомирському державному технологічному університеті пройдуть обласні змагання з настільного тенісу серед дітей 2003-2006 років народження».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: