Аргентинська Республіка зацікавлена у співробітництві з Житомирщиною у сфері АПК » Новини Житомира
 
 


Аргентинська Республіка зацікавлена у співробітництві з Житомирщиною у сфері АПК

Автор: news_maker від 11-11-2014, 12:35, переглядів: 1 070

Аргентинська Республіка зацікавлена у співробітництві з Житомирщиною у сфері АПК

Голова обласної ради Віталій Француз, голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський та в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк 11 листопада провели робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні Лілою Ролдан Васкес де Муан.
«Я завжди вважала, що стосунки між країнами потрібно будувати на рівні регіонів, а не лише на загальнонаціональному рівні. Тому сьогодні хочу обговорити з вами можливості подальшої співпраці», – звернулася до представників органів влади Житомирщини Ліла Ролдан Васкес де Муан.
Посол наголосила, що насамперед Аргентина зацікавлена у співпраці з Житомирщиною в напрямку агропромислового розвитку. Ліла Ролдан Васкес де Муан висловила підтримку українцям в боротьбі з зовнішньою агресією та співчуття родинам всіх загиблих під час Революції Гідності та в ході проведення АТО на Сході України. Під час зустрічі пам’ять про загиблих було вшановано хвилиною мовчання.
Робочий візит Посла Аргентинської Республіки триватиме протягом двох днів. У рамках перебування запланований візит до ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», зустріч з в.о. ректора Житомирського національного агроекологічного університету. Завтра, 12 листопада, пані Посол зустрінеться з головою Бердичівської міської ради Василем Мазуром, відвідає ПАТ «Бердичівська фабрика одягу», а також Костел Святої Варвари та Монастир Босих Кармелітів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: