Житомирських дітей запрошують взяти участь у виготовленні подарунків до новорічних свят для військових » Новини Житомира
 
 


Житомирських дітей запрошують взяти участь у виготовленні подарунків до новорічних свят для військових

Автор: news_maker від 17-11-2014, 14:20, переглядів: 1 360

Житомирських дітей запрошують взяти участь у виготовленні подарунків до новорічних свят для військових

Дітям нададуть увесь матеріал – папір, фарби, стрічки, тісто. Більше того, запросять майстрів, які будуть навчати дітей виготовляти різні витвори мистецтва.

"Майстри будуть навчати дітей робити фенічки, ляльок-мотанок, вироби з солоного тіста. Можуть приходити діти від 5 років і до бабусь, які відчувають себе молодими і бажають долучитися до виготовлення подарунків. Ми зможемо одночасно прийняти 500 людей. Прийде тисяча – приймемо й тисячу – у нас вистачиь і майстрів, і матеріалу", – запевняє один з організаторів акції "Творимо мир разом" Ольга Швець, дизайнер молодіжної громадської організації "Арт-село".

Можна долучатися цілими класами і не лише безпосередньо в день проведення акції, каже директор гарнізонного будинку офіцерів Лариса Вовкогон. Адже поробок потрібно виготовити багато:

"З Житомирщини на Сході України перебувають більше 6 тисяч наших земляків-захисників. Шість тисяч поробок ми напевно не зможемо зробити, але будемо намагатися виготовити якомога більше подарунків. Ми закупляємо стрічки, бусинки, картон, папір, клей, - це все є, нам потрібні тільки дитячі руки, які зроблять подарунки".

Все, що буде зроблено на майстер-класах, в канун новорічно-різдвяних свят повезуть на схід різні волонтерські групи, аби подарунки дісталися і десантникам, і танкістам, і ремонтним бригадам, і навіть медикам, які знаходяться в зоні АТО. Сама ж акція по виготовленню подарунків відбудеться 4 грудня о 16.00 годині в житомирському Будинку офіцерів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: