В Житомирі презентували фотовиставку із світлинами із зони АТО » Новини Житомира
 
 


В Житомирі презентували фотовиставку із світлинами із зони АТО

Автор: news_maker від 17-11-2014, 20:57, переглядів: 1 456

В Житомирі презентували фотовиставку із світлинами із зони АТО

"Неоголошена війна". Фотовиставка під такою назвою відкрилася в Житомирському держуніверситеті ім. І.Франка. Це вже друга фотовиставка, яку презентує Олександр Крижанівський – випускник держуніверситету, журналіст і військовослужбовець 26-ї Бердичівської артилерійської бригади:

"Те, що наразі відбувається в нашій країні, – це не антитерористична операція, це – війна. Але про це ніхто не хоче говорити. Вірніше, всі про це говорять, але не хочуть визнати на рівні держави".

Після перебування в зоні антитерористичної операції хлопця відпустили на чергову ротацію, і він підготував нову фотоекспозицію про події в зоні бойових дій. На фотовиставці Олександр представив 60 тематичних світлин. Обирати майбутні знімки для виставки допомогав Сашкові його друг і фотограф Роман Іванчик.

Як запевняє сам автор фотографій, ці знімки не розкривають військову таємницю. Так, всі вони зроблені літньої пори, і з того часу вже змінилися місця дислокації частин. Схвальні відгуки та щирі емоції отримали від побаченої експозиції її відвідувачі.

"Дивлячись на всі ці світлини, власним серцем переживаєш ті моменти, які на них зображені", - каже начальник обласного департаменту сім'ї молоді та спорту Світлана Гресь, яка відвідала виставку.

Додамо, що всі світлини фотовиставки були роздруковані автором за власний кошт. Однак за бажання будь-яку роботу, що сподобалася, можна було ще й придбати.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: