Правоохоронці затримали парубків, які "обчищали" комори та підвали жителів Коростеня » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці затримали парубків, які "обчищали" комори та підвали жителів Коростеня

Автор: news_maker від 22-11-2014, 18:46, переглядів: 1 625

Правоохоронці затримали парубків, які "обчищали" комори та підвали жителів Коростеня

Днями працівники карного розшуку Коростенського міського відділу міліції встановили і затримали двох місцевих жителів, причетних до крадіжок з господарських приміщень жителів райцентру. За попередніми даними, вони встигли обікрасти з півдесятка сховищ.
На початку листопада до Коростенського міськвідділу міліції почали надходити заяви про крадіжки з підвалів та комор. Люди скаржилися, що зловмисники, зламуючи замки, забирали з їх сховищ інструменти, овочі, консервацію, велосипеди, будівельні матеріали - все, що потрапляло на очі.

Правоохоронці розпочали низку оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення та затримання осіб, причетних до крадіжок. Аналіз випадків засвідчив, що вони дуже схожі між собою: крадії «працювали» в одному районі міста та однаковим способом проникали до приміщень.

Скоро міліціонери встановили, що до кримінальних правопорушень причетні двоє місцевих парубків віком 18 та 20 років. Як з’ясувалось, один із хлопців вже мав проблеми з законом. Обидва ніде не працюють, відтак заробляти гроші вирішили злочинним шляхом.
Під час обшуків за місцем проживання затриманих слідчі виявили частину викраденого майна. Встановлено, що решту вони встигли продати на місцевих ринках.
- Наразі затриманим оголошено про підозру за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – прокоментував начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років ув’язнення. Також правоохоронці перевіряють причетність парубків до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Правоохоронці затримали парубків, які "обчищали" комори та підвали жителів Коростеня

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: