На Житомирщині у цілодобовому режимі відновлюють електропостачання » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині у цілодобовому режимі відновлюють електропостачання

Автор: news_maker від 23-11-2014, 18:12, переглядів: 1 556

На Житомирщині у цілодобовому режимі відновлюють електропостачання

У цілодобовому режимі продовжують працювати бригади, що займаються відновленням електропостачання в населених пунктах Житомирської області. Масовий порив ліній відбувся через падіння дерев та опор під час негоди з 19 на 20 листопада 2014 року. Нині в районах працюють 169 бригад (728 працівників) ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"» та задіяно 237 одиниць спецтехніки .
Станом на 08.00 год. 23 листопада 2014 року відновлено електропостачання у 421 населеному пункті (із 661). Бригади працюють ще у 240 населених пунктах області, аби в найкоротші терміни відновити електропостачання. Ситуацію ускладнюють складні погодні умови – через снігопад у Ємільчинському районі вночі знеструмлено ще 1 лінію електропостачання (10 кВ). За дорученням керівництва області туди спрямовано додаткові бригади та спецтехніку.
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський тримає на особистому контролі питання відновлення електропостачання у всіх населених пунктах області. Щоденно проводяться селекторні наради щодо ситуації в кожному районі. Інформація оновлюється кожні 3 години.
Над ліквідацією наслідків негоди працюють ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"», управління з реагування на НС ДСНС України в області, обласний центр з гідрометеорології, служба автомобільних доріг в області, державна санітарно-епідеміологічна служба в області, ВАТ «Укртелеком», департаменти цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, охорони здоров’я облдержадміністрації та ін. профільні установи.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: