Житомирським військовослужбовцям передали електронні книжки від благодійників » Новини Житомира
 
 


Житомирським військовослужбовцям передали електронні книжки від благодійників

Автор: news_maker від 1-12-2014, 11:42, переглядів: 1 057

Житомирським військовослужбовцям передали електронні книжки від благодійників

Електронні пристрої для читання – це гуманітарна допомога канадійської діаспори, компанії «Кобо», українським захисникам. Організацією розповсюдження книг у Житомирі займався заступник голови обласної ради Руслан Годований у співпраці з благодійним фондом «Людяність» та волонтерами з Сум.
Як повідомив Руслан Годований, 50 електронних книг передали до Житомирського військового шпиталю, 30 – військовослужбовцям 95 окремої аеромобільної бригади у зоні проведення АТО, ще 30 пристроїв передані у лікувально-санаторний центр «Дениші», де проходять реабілітацію учасники АТО відповідно до чинної обласної програми.
«У кожну електронну книгу завантажено 600 творів різної тематики і спрямування, спеціально підібраних фахівцями з літератури, - розповідає Руслан Годований. – Вже певний час акція триває по всій Україні. Кожне місто організовується та передає книги своїм землякам-військовослужбовцям, як у зону АТО, так і тим, які зараз лікуються після поранень. Для нас, людей, які знаходяться на безпечній відстані від воєнних дій, дуже важливо, щоб хлопці на передовій бачили не тільки те, що ми за них переживаємо, а й відчували наші конкретні дії, що ми робимо все від нас залежне, аби вони мали все необхідне».
Позитивні сторони акції відзначив начальник Житомирського військового госпіталю полковник медичної служби Олександр Серебряков: «Така допомога важлива. По-перше, тому що це – увага до наших військовослужбовців, які зараз переживають не найкращі часи, адже багато з них потребують лікування після поранень і травм, отриманих під час служби у зоні АТО. По-друге, для них це – можливість з користю використати вільний час, відволікти думки на щось позитивне. Не таємниця, що більшість військових мають певні психологічні травми, стресові розлади, потребують психологічної корекції. А читання – це і є один із видів такої корекції».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: