У Попілянському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового » Новини Житомира
 
 


У Попілянському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового

Автор: news_maker від 8-12-2014, 15:32, переглядів: 1 335

У Попілянському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового

Житомирщина втратила своїх кращих синів у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України на сході країни. Аби увіковічнити подвиги та пам'ять про героїв нашого часу у районах встановлюють меморіальні дошки на честь загиблих земляків.
У селищі Попільня на будівлі гімназії відкрили пам’ятну дошку учаснику АТО молодшому сержанту Роману Щербатюку, який загинув поблизу міста Амвросіївка Донецької області.
На урочистому заході були присутні батьки військового, родичі, друзі, однокласники, побратими, сусіди, вчителі та односельці. Пам'ять загиблого героя присутні вшанували хвилиною мовчання.
Народився і прожив своє недовге життя Роман Щербатюк у Попільні. Йому було лише 24 роки, він щойно здобув вищу освіту, тоді пішов до лав Збройних Сил України. Роман любив життя і спорт. Футбольна команда, в якій він був голкіпером, не раз перемагала саме завдяки його старанням.
Батькам Романа Щербатюка військовий командир частини, в якій служив їх син, вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня, яким героя було нагороджено посмертно (Указ Президента України № 873/2014 «Про відзначення державними нагородами України» від 14 листопада 2014 року).
Попільнянський селищний голова Віктор Ковальчук передав батькам копію рішення селищної ради про перейменування вулиці Суворова у Попільні на вулицю імені Романа Щербатюка.

У Попілянському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого військового

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: