У Житомирі працюють цілодобові протиожеледні бригади » Новини Житомира
 
 


У Житомирі працюють цілодобові протиожеледні бригади

Автор: news_maker від 8-12-2014, 15:41, переглядів: 1 128

У Житомирі працюють цілодобові протиожеледні бригади

Для забезпечення безпечного руху автотранспорту на базі комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» створено цілодобові чергові механізовані протиожеледні бригади. Про це поінформував начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун.

«До складу цих бригад входять автогрейдер, 3-4 одиниці підмітальної техніки, 4-5 піскорозкидачів та екскаватор. Також розроблено графік чергування бригад, виділено приміщення обладнане телефонним зв’язком і місцем відпочинку», - зазначив О.Марцун.

Також він зауважив, що на минулих вихідних в ніч з 6 на 7 грудня 2014 року на вулицях міста працювала посилена механізована протиожеледна бригада, до складу якої входили: З плужно-підмітальні машини, 4 плужно-підмітальні трактори, 7 піскорозкидачів, 1 екскаватор.

«Для недопущення ожеледі на проїжджій частині та зменшення ризику аварійності 7 піскорозкидачів виконувало посипку проїжджої частини вулиць міста протиожеледною сумішшю. У першу чергу проводилась посипка підйомів та спусків на мостах та шляхопроводах, аварійно небезпечних перехресть, після чого виконувалась посипка протиожеледною сумішшю підметених головних транспортних вулиць та вулиць, по яких пролягають тролейбусні маршрути», - зауважив Олександр Марцун

Всього в ніч з 06 на 07 грудня 2014 року на вулицях міста було висипано 172 тони протиожеледної суміші та 9 тон чистої солі.

Збоїв в роботі міського електротранспорту та громадського транспорту не було, на території міста забезпечено належне функціонування транспортного руху.

Нагадаємо, що 20 листопада 2014 року під головуванням в.о.міського голови за участю заступників міського голови, керівників виконавчих органів ради, начальників комунальних підприємств відбулася нарада, де піднімалось питання готовності усіх служб міста Житомира працювати у посиленому аварійному режимі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: