З під'їзду житомирської багатоповерхівки міліція вилучила підозрілий пакунок з муляжем вибухівки » Новини Житомира
 
 


З під'їзду житомирської багатоповерхівки міліція вилучила підозрілий пакунок з муляжем вибухівки

Автор: news_maker від 18-12-2014, 11:38, переглядів: 1 065

З під'їзду житомирської багатоповерхівки міліція вилучила підозрілий пакунок з муляжем вибухівки

На щастя, вилучене виявилося бутафорією. Проте чийсь недоречний жарт таки вартував затрачених сил і засобів міліції та нічного спокою житомирян, мешканців будинку. Нині усі обставини та особу жартівника правоохоронці з’ясовують в ході розпочатого досудового розслідування.
Близько півночі до Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в під’їзді одного з багатоквартирних будинків на сходинковому майданчику знаходиться підозрілий пакунок, з якого явно чути роботу годинникового механізму.
За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та міськвідділу міліції, експерти-вибухотехніки та кінологи зі службовим собакою. У вказаному під’їзді на майданчику між четвертим та п’ятим поверхами 9-типоверхівки правоохоронці виявили підозрілий предмет.
Аби убезпечити мешканців будинку від можливої небезпеки, міліція провела низку першочергових заходів. У першу чергу, з під’їзду евакуювали жителів квартир, доступ у середину було обмежено, а вибухотехніки провели відповідні обстеження. Після вилучення підозрілого пакунку вже за чверть години потривожені нічною пригодою мешканці багатоповерхівки мали змогу повернутися у свої квартири.
Як виявилося, у пакеті знаходилися дві пусті півлітрові скляні пляшки та заведений механічний будильник. Жодних інших предметів, які б становили небезпеку для людей, ні в пакунку, ні у під’їзді виявлено не було.
Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньо визначеною правовою кваліфікацією за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими пристроями) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини та особу, яка вдалася до недоречних жартів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: