Житомирське ТТУ розширює діяльність з перевезення пасажирів та надання транспортних послуг » Новини Житомира
 
 


Житомирське ТТУ розширює діяльність з перевезення пасажирів та надання транспортних послуг

Автор: news_maker від 6-07-2012, 20:35, переглядів: 1 990

Житомирське ТТУ розширює діяльність з перевезення пасажирів та надання транспортних послуг

Це реальна можливість для підприємства покращити економічний стан, зауважив міський голова Житомира Володимир Де6бой і продемонстрував журналістам ліцензію, нещодавно отриману підприємством на право здійснення пасажирських перевезень. Відтепер ЖТТУ стає повноцінним учасником ринку пасажирських автоперевезень в місті. Наразі проводиться оформлення реєстраційних талонів на 22 автобуси "Богдан" одного приватного підприємства, яке уклало угоду на співпрацю з ТТУ. Наступним кроком стане подання документів на участь у конкурсі з визначення автоперевізника на право обслуговування автобусних маршрутів загального користування. До співпраці з комунальним підприємством міський голова запрошує й інших приватних перевізників міста. Це прибуткова діяльність, - каже Володимир Дебой, - і допоможе зменшити збитковість ТТУ, яка виникає у зав'язку із недостатнім фінансуванням за пільгове перевезення пасажирів електротранспортом.

"Збитковість ТТУ штучна. Підприємство по великому рахунку працює успішно. Але враховуючи, що воно перевозить пільгові категорії громадян фактично безкоштовно і без компенсації з державного бюджету, тому іде цей розрив. Підприємство буде заробляти додаткові кошти і таким чином ще зменшить свою збитковість"

У перспективі розширення господарської діяльності на базі тролейбусного депо №1 в Житомирі планується організувати стоянку, мийку, технічне обслуговування і ремонт маршрутних автобусів, а також надання послуг з медичного огляду водіїв та техогляду транспортних засобів пере виходом на лінію.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: