Волонтери з Харкова безкоштовно передали коростенцям цілу партію сиропу від кашлю » Новини Житомира
 
 


Волонтери з Харкова безкоштовно передали коростенцям цілу партію сиропу від кашлю

Автор: news_maker від 19-12-2014, 15:29, переглядів: 1 604

Волонтери з Харкова безкоштовно передали коростенцям цілу партію сиропу від кашлю

Благодійну допомогу у вигляді лікарського засобу "Бронхомед" отримали лікарі дитячої та районної поліклініки. На потреби коростенців волонтери передали 12 тисяч штук препарату на загальну суму близько мільйон гривень.

Далі за рецептом лікаря їх видаватимуть на руки абсолютно безкоштовно, розповідає у сюжеті "Коростеньмедіа" засновник благодійного фонду "Співчуття" Олексій Горбанський:

"Сьогодні ми у рамках проекту "З турботою в кожну родину" привезли для діток ліки від кашлю на основі лікарських трав – "Бронхомед". Сподіваємося, що це буде своєрідним вкладом в здоров'я коростенців та їх дітей".

Благодійну допомогу Коростеню харківські волонтери надають вже не вперше, співпрацюють благодійники і з іншими регіонами України: "Час від часу ми проводимо різноманітні соціальні проекти. Цього разу – це більше гуманітарний проект. Він старував по всій території України. Перший регіон, який отримав сиропи від кашлю – Донецький. Отримали лікарський засіб школи-інтернати, будинки малютки Слов'янська та Макіївки. Дуже велика кількість такої гуманітарної допомоги ми відправили і до Івано-Франківська. Наступний регіон, власне, – це Житомирський, та, зокрема, місто Коростень", – зазначила керівник благодійного фонду "Співчуття" Катерина Кібарова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: