У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Вчитель року 2015» » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Вчитель року 2015»

Автор: news_maker від 23-12-2014, 19:06, переглядів: 4 138

У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Вчитель року 2015»

23 грудня, в прес-центрі Житомирської міської ради підвели підсумки досягнень освітньої галузі міста у 2014 році та відзначили переможців міського етапу конкурсу «Вчитель року-2015».

Лауреатів та переможців конкурсів вітали в.о. Житомирської міської ради Любов Цимбалюк, заступник міського голови Олександр Бочковський та начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук.

«Щиро вдячна вам за невтомну працю, великий талант сіяти мудрість і знання, за любов до наших дітей. Бажаю вам невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, тепла у ваших оселях, вдячних учнів та вихованців, а головне - миру!» - наголосила в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк.

Керівник міста зазначила, що сьогодні нагороджуються кращі з кращих освітян міста Житомира та вручила нагороди творчим педагогам навчальних закладів міста:

переможцям міського етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015» у номінації «Українська мова та література» Лінкевич Людмилі Петрівні (ЗОШ №28), у номінації «Хімія» Ващук Олені Василівні (ЗОШ №19), у номінації «Правознавство» Куніцькій Інні Анатоліївні (ЗОШ №26), у номінації «Образотворче мистецтво» Касянчук Галині Миколаївні (ЖМГГ №23);

лауреатам міського етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015» у номінації «Українська мова та література» Старовойт Тетяні Миколаївні (ЗОШ №35) та Латухіній Юлії Олександрівні (колегіум), у номінації «Хімія» Осовській Світлані Василівні (ліцей №25) та Осіпчук Валентині Анатоліївні (ЗОШ №14), у номінації «Правознавство» Сіліній Наталії Олександрівні (ЗОШ №1) та Гонгало Світлані Володимирівні (ліцей №25), у номінації «Образотворче мистецтво» Мединцевій Ганні Яківні (ЗОШ №27) та Кіперу Іллі Володимировичу (ліцей №2).

За якісне забезпечення проведення міського туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2015» керівники навчальних закладів отримали подяки: Купрійчук Ніна Володимирівна (Гуманітарної гімназії № 23), Коротка Світлана Миколаївна (ЗОШ №27), Глінчевська Яніна Анатоліївна (ЗОШ №28), Арендарчук Валентин Васильович (ЗОШ №8).

Грошові премії отримали керівники гуртків Міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, які підготували переможців регіональних турнірів з базових дисциплін: Опанасюк Анатолій Миколайович, Ткачук Максим Володимирович, Хмара Володимир Олександрович, Шубін Анатолій Григорович та керівники гуртків позашкільних навчальних закладів, які мають досягнення на регіональному та всеукраїнському рівнях: Петровська Ірина Миколаївна, Саєць Катерина Ігорівна, Потапова Ірина Миколаївна.

Також сьогодні нагороди отримали учасники VІ Міжнародного форуму "Інноватика в сучасній освіті": номінація «Упровадження інновацій в роботу з дітьми та молоддю з особливими освітніми потребами»:
Золота медаль:
· Науково-методичний центр, завідувач Мяновська Тетяна Миколаївна,
· Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5, директор Кононенко Жанна Василівна.
Срібна медаль:
· Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19, директор Білоконь Лариса Борисівна,
· Спеціальний центр розвитку дитини №41, завідувач Масловська Любов Андріївна.
Дипломи за активну діяльність з інноваційного оновлення змісту національної освіти отримують методисти науково-методичного центру:
· Інформаційно-видавничий відділ - Данілевич Тетяна Сергіївна,
· Сектор дошкільного виховання - Тонковид Людмила Леонідівна,
· Сектор виховної роботи - Ковальчук Олена Миколаївна,
· Відділ практичної психології та соціальної роботи Шикирава Наталя Миколаївна, Талько Марія Дмитрівна.

Почесне звання «Педагогічний оскар» за участь в Першому Українському форумі молодих педагогів позашкільних навчальних закладів отримала Марія Андріївна Шустова, керівник гуртка Міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Вчитель року 2015»
У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Вчитель року 2015»
У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Вчитель року 2015»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: