У Бердичеві затримали чоловіка, який вкрав 6 тисяч гривень з банківського рахунку » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві затримали чоловіка, який вкрав 6 тисяч гривень з банківського рахунку

Автор: news_maker від 26-12-2014, 09:25, переглядів: 1 085

У Бердичеві затримали чоловіка, який вкрав  6 тисяч гривень з банківського рахунку

До міліції звернувся місцевий житель із повідомленням про крадіжку 6 тисяч гривень з банківського рахунку. Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який, скориставшись необачністю заявника, викрав його електронну картку та через термінал зняв кошти.
Днями до чергової частини Бердичівського міськвідділу Житомирщини звернувся 44-річний житель райцентру із заявою про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцям, що під час стаціонарного лікування в одному з медичних закладів райцентру він виявив відсутність банківської картки. За словами заявника, напередодні він ще користувався електронним засобом, а цього дня виявив відсутність картки, а згодом отримав повідомлення і про зняття коштів з рахунку.
Для детального з’ясування всіх обставин до медичного закладу, де чоловік перебував на лікуванні, прибули працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу. Під час опитування можливих очевидців події оперативники встановили, що про наявність значних коштів на банківській картці потерпілого випадково дізнався ще один житель райцентру, який у цей же період був госпіталізований до установи.

Фактично, напередодні він закінчив курс стаціонарного лікування і відбув за місцем проживання. Аби перевірити зібрану інформацію, розшуківці поспілкувалися з чоловіком.
Як з’ясувалось їх підозри мали обгрунтовані підстави. 43-річний житель райцентру дійсно спокусився на банківську картку сусіда по палаті.
Згодом чоловік пояснив, що разом із заявником неодноразово ходили до банкомата, де знімали гроші, і тому пін-код картки він добре знав. В один з моментів, коли чоловік залишився в палаті один, не стримавшись, він забрав картку сусіда. Після завершення стаціонарного лікування, він зняв чужі кошти та витратив на власні потреби.

- Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 1 ст. 185 ККУ), – прокоментував т.в.о.начальника Бердичівського МВ УМВС Олег Войтюк. – Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на термін до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: