На Житомирщині невідомі скоїли напад на перегінну станцію нафтопроводу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині невідомі скоїли напад на перегінну станцію нафтопроводу

Автор: news_maker від 27-12-2014, 18:41, переглядів: 1 209

На Житомирщині невідомі скоїли напад на перегінну станцію нафтопроводу

Близько півночі до Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від оператора однієї з перегінних станцій нафтопроводу про те, що невідомі особи увірвалися у приміщення, вимкнули електропостачання та змусили зупинити роботу станції. Після того вони покинули приміщення.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Коростенського міськвідділу міліції та УМВС. Зі слів заявника правоохоронці з’ясували, що понад десятка невідомих осіб, які призупинили роботу станції нафтопроводу, пересувалися на автомобілях. Відтак на території Житомирської області було введено в дію план «Перехват».
Завдяки вжитим заходам міліції та УСБУ в області було затримано частину осіб, підозрюваних у причетності до вказаного протиправного діяння. З’ясувалося, що затримані є жителями Київської області. На даний час міліція разом з прокуратурою вивчають обставини події та з’ясовують її мотиви, а також встановлюють усе коло причетних до неї осіб. За результатами проведених заходів буде прийнято рішення про визначення остаточної правової кваліфікації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: