У Житомирі на благодійному Вечорі колядок зібрали 29,5 тисяч гривень на оздоровлення дітей-сиріт » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на благодійному Вечорі колядок зібрали 29,5 тисяч гривень на оздоровлення дітей-сиріт

Автор: admin від 12-01-2015, 19:33, переглядів: 960

У Житомирі на благодійному Вечорі колядок зібрали 29,5 тисяч гривень на оздоровлення дітей-сиріт

Вечір колядок та вінчування проводили вже вчетверте. Щороку, завдяки зібраним на заході коштам, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, мають змогу оздоровитися у дитячому таборі, який щоліта організовує Житомирська єпархія Української Православної церкви.
Там підростаюче покоління отримує не лише фізичний відпочинок, але й духовний. Вже три роки підряд у таборі оздоровлювали 40 діток, цього року їх кількість дещо збільшиться:
"У першу чергу, ми оздоровлюватимемо дітей, батьки яких героїчно загинули в АТО. Те, що ми з Вами пожертвували, повернулося до нас з дитячою радістю. Зі святом, і нехай Господь всіх благословить! Христос рождається, славімо Його", – звернувся Владика Никодим – архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський.
Цьогоріч підтримати дітей-сиріт прийшли різні колективи та виконавці Житомирщини – участь у благодійному концерті взяли – хорова капела "Орея", заслужені артисти України Ірина Шинкарук та Павло Мережук, народний артист України Юрій Градовський, фіналіст телешоу «Голос країни» Артем Кондратюк, архієрейський хор Спасо-Преображенського кафедрального собору та хори інших храмів єпархії. Благодійний вечір колядок та вінчування проходив в приміщенні обласного музично-драматичного театру.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: