Напередодні прийняття цьогорічного міського бюджету в Житомирі зібрали старших по будинках » Новини Житомира
 
 


Напередодні прийняття цьогорічного міського бюджету в Житомирі зібрали старших по будинках

Автор: admin від 19-01-2015, 13:51, переглядів: 1 087

Напередодні прийняття цьогорічного міського бюджету в Житомирі зібрали старших по будинках

На нараді, яку ініціювала виконуюча обов’язки міського голови Житомира Любов Цимбалюк, зокрема говорили про проблеми ЖКГ і спільні для багатьох питання поганої якості обслуговування ВЖРЕПами:

"Чому ми зібралися і чому я ініціювала цю зустріч? Тому, що хочу, щоб ви зрозуміли, що далеко не вся інформація доходить до мене. Сьогодні при формуванні бюджету нам важливо знати вашу думку", – пояснила Любов Цимбалюк.

У багатьох виступах старші по будинках акцентували увагу на якості обслуговування комунальників, говорять про те, що їм набридло "воювати" з ЖЕКами, про це наголошує старший по будинку за адресою вул. Пушкінська, 2/26:

"Працівники ЖЕКу нічого не роблять. Самі подумайте. У середньому за двокімнатну квартиру в місяць ми платимо 120-200 гривень. Ніхто з нас за 2 останні місяці не бачив комунальників. Наш будинок знаходиться у центрі Житомира – обличчя міста. Майже 60 років дім без капітального ремонту. Мешканці будинку за весь цей час за власний кошт все що можуть ремонтують".

Під час зустрічі домовились про співпрацю між керівництвом міста та старшими по будинках, а ще включити до фінансування найбільш проблемні будинки. На сьогодні житловий фонд Житомира складає 1169 будинків, більшість з яких вичерпала свій ресурс і потребує капітального ремонту.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: