У Житомирі оголосили конкурс на облаштування благоустрою ділянки по вулиці Київській, 6 » Новини Житомира
 
 


У Житомирі оголосили конкурс на облаштування благоустрою ділянки по вулиці Київській, 6

Автор: admin від 21-01-2015, 16:38, переглядів: 1 418

У Житомирі оголосили конкурс на облаштування благоустрою ділянки по вулиці Київській, 6

Нагадаємо, нещодавно там припинили скандально відоме будівництво супермаркету. Нині ж хочуть облаштувати сквер в пам'ять про боротьбу українського народу за свою незалежність:
"Наші громадські активісти ще в березні минулого року на одній із сесій стояли з плакатами, вимагаючи створити сквер на ділянці за адресою: вулиця Київська, 6. Так от, я хочу сказати, що ми, можливо, дочекалися тієї історичної миті, коли нам вдасться створити щось гарне на багато років вперед і залишити своїм дітям згадку про боротьбу нашого народу за волю і незалежність України", – зауважила під час засідання виконкому міськради директор "Житомирського міського центру земельних відносин" Юлія Демчук.

Конкурс буде проводитися до 28 лютого цього року серед архітекторів та художників, які мають або здобувають відповідну освіту. Пакет документів, включно з ескізами, потрібно здати до 20 лютого. Роботи, які розглянуть члени конкурсної комісії, представлять громаді і проведуть слухання, по завершенню яких буде оголошено переможця.

Організатори конкурсу запевняють, що облаштування території проводитиметься виключно за рахунок меценатських коштів. Додамо також, що під час засідання виконкому перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин озвучив пропозицію створити на Корбутівці пантеон слави, де буде увічнено Героїв, які у різні часи віддали своє життя за свободу та незалежність України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: