Запроваджений в минулому році порядок оплати за газ може знищити КП "Житомиртеплокомуненерго" » Новини Житомира
 
 


Запроваджений в минулому році порядок оплати за газ може знищити КП "Житомиртеплокомуненерго"

Автор: admin від 24-01-2015, 12:27, переглядів: 1 637

Запроваджений в минулому році порядок оплати за газ може знищити КП "Житомиртеплокомуненерго"

Під час семінару з питань енергоефективності директор "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин прямо заявив: "Двісті сімнадцята постанова нас вбиває. Ми, не маючи стовідсоткового тарифу, повинні сто відсотків віддавати за газ. В такій ситуації сьогодні всі великі міста. Тобто, в січні жодне з цих підприємств не платить зарплату, за електроенергію, не готується до літнього сезону".

Вихід вбачають в проведенні спільного засідання Кабміну з теплоенергетиками, де можна обговорити всі спірні питання, каже Дмитро Рогожин. І робити це потрібно якнайшвидше, інакше підприємство працювати не зможе:

"Якщо буде продовжувати працювати ця постанова, у нас виникає дефіцит загального балансу обороту 10 відсотків. Це не дасть нам влітку підготуватися до опалювального сезону. В липні підприємство можна розганяти".

Нові правила оплати підприємствами за газ значно підвищили рівень розрахунків, але не дають можливості навіть платити зарплату:

"За підсумками минулого року "Житомиртеплокомуненерго" розрахувалось за газ на 129 відсотків, а зарплату людям заплатити ми не можемо", – констатував перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: