Керівництво області дало доручення забезпечити оздоровлення і відпочинок 59% дітей шкільного віку » Новини Житомира
 
 


Керівництво області дало доручення забезпечити оздоровлення і відпочинок 59% дітей шкільного віку

Автор: admin від 29-01-2015, 14:03, переглядів: 1 459

Керівництво області дало доручення забезпечити оздоровлення і відпочинок 59% дітей шкільного віку

До організованого відпочинку дітей влітку потрібно готуватися заздалегідь. Минулий рік показав, що кількість дітей, які змогли оздоровитися та відпочити, в тому числі і за бюджетні кошти, зменшилась на 20 тисяч, в порівнянні з 2013 роком.

Лише три райони, Чуднівський, Любарський та Ружинський, змогли оздоровити стільки дітей, скільки запланували. Взагалі не оздоровлювалися за кошти місцевих бюджетів діти з Бердичівського та Народицького районів. В цьому році планують виправити таку ситуацію.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження, де відповідним обласним департаментам, керівникам районів та міст доручив забезпечити оздоровлення і відпочинок 59% дітей шкільного віку Житомирщини, що на 9 відсотків більше, ніж торік. Діти-сироти та позбавлені батьківського піклування повинні побувати на відпочинку 100-відсотково всі, а діти із багатодітних сімей – не менш ніж 70% з тих, хто проживає в області. Влаштувати відпочинок планують і дітям учасників АТО та з сімей внутрішньо переміщених осіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: