У Бердичеві міліція розшукує аноніма, який замінував приміщення міськвиконкому » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві міліція розшукує аноніма, який замінував приміщення міськвиконкому

Автор: admin від 30-01-2015, 20:02, переглядів: 1 606

У Бердичеві міліція розшукує аноніма, який замінував приміщення міськвиконкому

30 січня до Бердичівського МВ УМВС надійшло телефонне повідомлення про можливий вибух у приміщенні мерії. Працівники міліції, що прибули на місце події, евакуювали людей та обстежили будівлю.
Чоловік, який зателефонував близько 12.34 на лінію «102» та не назвався, повідомив, що за дві години (о 14.30) у будівлі міськвиконкому станеться вибух. З будівлі мерії було негайно евакуйовано 70 осіб.
Правоохоронці тимчасово обмежили доступ на потенційно небезпечну територію для всіх громадян. На місці події працювали слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, а також експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.
Вибухового пристрою чи будь-яких інших предметів чи речовин, що можуть становити загрозу життю чи здоров’ю громадян, не виявлено.
Тривають заходи щодо встановлення особи автора анонімного дзвінка.
Нагадуємо, що за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, посилено відповідальність. Статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян…) Кримінального кодексу України за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: