У Житомирі розпочав роботу пересувний консультаційний пункт » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розпочав роботу пересувний консультаційний пункт

Автор: admin від 12-02-2015, 18:47, переглядів: 1 307

У Житомирі розпочав роботу пересувний консультаційний пункт

Аби допомогти населенню отримати необхідну інформацію з питань цивільного захисту, безпеки громадян в умовах сьогодення, Управління ДСНС Житомирщини надає інформаційну допомогу населенню черезпересувний консультаційний пункт, який з 12 лютого розпочав свою роботу в місцях із масовим перебуванням людей.
У перший день роботи рятувальники спільно із представниками обласної організації товариства Червоного Хреста України та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності проводили широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями обласного центру щодо правил поведінки в умовах загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють в Управлінні ДСНС України в Житомирській області.
Кожен бажаючий міг отримати листівки, переглянути стенди та плакати з інформацією щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій, подивитися та особисто спробувати надавати першу долікарську допомогу. Представники Червоного Хреста наочно продемонстрували громадянам як накладати тугу пов’язку на кінцівку, робити штучне дихання, обробляти рану у разі термічного опіку тощо. Рятувальники ж разом із фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, у свою чергу, розповіли про правила поведінки при виявленні вибухового пристрою або підозрілого предмету, порядок дій за сигналом «Увага всім», порядок дій евакуаційних заходів, як користуватися первинними засобами захисту органів дихання, а також надали громадянам консультативні поради щодо способів подолань важких життєвих ситуацій.
Планується, що пересувний пункт буде працюватиме не лише в Житомирі, а й по всій області.

У Житомирі розпочав роботу пересувний консультаційний пункт

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: