Керівництву Новограда-Волинського відмовили у відновленні діяльності військового госпіталю в місті » Новини Житомира
 
 


Керівництву Новограда-Волинського відмовили у відновленні діяльності військового госпіталю в місті

Автор: news_maker від 20-02-2015, 13:30, переглядів: 1 389

Керівництву Новограда-Волинського відмовили у відновленні діяльності військового госпіталю в місті

Військово-медичний департамент Міністерства оборони України розглянув звернення міського голови та депутатів міськради щодо відновлення діяльності в місті військового госпіталю. У листі-відповіді йдеться про відмову у клопотанні.

Аргументація така: у 2014 році, враховуючи ситуацію, яка склалася в державі, були проведені заходи з нарощування ємності військових госпіталів. І подальше збільшення їх ємності або формування додаткових військових госпіталів на цей час є недоцільним.

У Новоград-Волинському гарнізоні на базі військової частини створено розширену медичну роту, на яку покладено функції медичного забезпечення військовослужбовців гарнізону та ветеранів Збройних Сил України.

Кваліфікована медична допомога за територіальним принципом надається Житомирським та Рівненським військовими госпіталями. Також у листі зазначається, що в Україні функціонує 32 госпіталі на 8,5 тисяч ліжок.

Учасники АТО зможуть отримувати реабілітаційні послуги на території їх проживання, лікування або в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни, пише сайт Новограда-Волинського.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: