На вихідних Сергій Машковський супроводжував дві фури з гуманітарною допомогою на схід України » Новини Житомира
 
 


На вихідних Сергій Машковський супроводжував дві фури з гуманітарною допомогою на схід України

Автор: news_maker від 2-03-2015, 15:50, переглядів: 1 114

На вихідних Сергій Машковський супроводжував дві фури з гуманітарною допомогою на схід України

На вихідних голова облдержадміністрації Сергій Машковський особисто супроводжував дві фури з гуманітарною допомогою на схід України, яку зібрали жителі нашої області.

Керівник області наголосив: «Жителі Житомирщини розуміють складність ситуації на сході України, зокрема в Луганській області. Ми активно долучаємося до надання допомоги мирним жителям, постраждалим внаслідок бойових дій населених пунктів. Нам не довелося просити двічі про сприяння. Дякую всім, хто взяв участь у цій благодійній акції».

Частину вантажу Сергій Машковський разом із головою Луганської облдержадміністрації Геннадієм Москалем відвіз для жителів селища Новотошківка Попаснянського району. «Селище майже зруйноване внаслідок обстрілів «Градами». Тут були торгові павільйони, але всі робочі місця знищені і люди не мають можливості придбати продукти. Щомісяця ми доставляємо сюди найнеобхідніше. Вдячний своєму колезі, голові Житомирської облдержадміністрації Сергію Машковському, за те, що він знайшов можливість привезти все найнеобхідніше. Цих запасів вистачить для мирного населення на місяць», - зазначив Геннадій Москаль.

Раніше у селищі проживало майже 2 тис. осіб, а зараз тут залишилося близько 300 жителів. Люди вдячні всім, хто не залишає їх наодинці з бідою.

«Сподіваюся, що ми більше не будемо бачити такої розрухи, але ви можете розраховувати на підтримку Житомирської області, яка готова підставити своє плече», - звернувся до жителів Новотошківки Сергій Машковський. Нагадаємо, що це вже третій візит керівника нашої області на Луганщину.

Окрім продуктів харчування, одягу, засобів гігієни, поліетиленової плівки, водонепроникної тканини, деревини, шиферу та сантехніки для жителів Луганщини, громада Житомирщини передала й гуманітарну допомогу землякам-військовослужбовцям, які перебувають в неспокійному регіоні. Цього разу бійці 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади та 30-ї механізованої бригади міста Новограда-Волинського отримали дрова, буржуйки, медикаменти, термобілизну, гігієнічні засоби та продукти.

Також голова облдержадміністрації Сергій Машковський передав продукти харчування військовослужбовцям та працівникам УМВС України з Житомирщини, що проходять службу на блок-постах на території Луганської та Донецької областей.

Незважаючи на непросту економічну ситуацію в державі та зростання цін на продукти харчування, жителі Житомирщини в черговий раз продемонстрували свою небайдужість та співчуття тим, хто в холодних приміщеннях під звуками обстрілів мріє про довгоочікуваний мир в Україні. А ще ми дбаємо про своїх захисників, які щодня мужньо відстоюють незалежність і територіальну цілісність нашої Батьківщини.

На вихідних Сергій Машковський супроводжував дві фури з гуманітарною допомогою на схід України
На вихідних Сергій Машковський супроводжував дві фури з гуманітарною допомогою на схід України

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: