На Житомирщині судитимуть 18-річного крадія благодійних скриньок » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині судитимуть 18-річного крадія благодійних скриньок

Автор: admin від 6-03-2015, 13:57, переглядів: 1 068

На Житомирщині судитимуть 18-річного крадія благодійних скриньок


Хлопця обвинувачують у низці крадіжок скриньок для доброчинного збору коштів на лікування дітей, встановлених у торгівельних закладах обласного центру.
Оперативники карного розшуку детально вивчили відеозаписи з камер спостереження, встановлених у закладах, та отримали детальний опис зовнішності підозрюваного. Відтак розпочали його розшук.
– Затримати хлопця вдалося за досить неочікуваних обставин. Він пограбував на вулиці дівчину, видерши у неї з рук мобільний телефон, – розповідає начальник Житомирського міського відділу міліції Михайло Сорока.
– Молодика затримали міліціонери, які знаходилися неподалік. А під час розслідування встановили його причетність і до крадіжок понад 1000 гривень зі скриньок.
Хлопець, який вже мав кримінальний досвід, завжди діяв за однією схемою: пізно увечері заходив у магазини та переконувався, що відвідувачів більше немає. Замовляв продавцеві товар, який потрібно було діставати з віддалених полиць. А потім швидко відривав скриньку, яка кріпилася на липкій стрічці до прилавка, та втікав. Наразі за фактом відкрили кримінальне провадження.
Парубку загрожує позбавлення волі від 4 до 6 років, повідомляє прес-служба обласного управління МВС.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: