10 тисяч військовозобов’язаних з Житомирщини призвано за три хвилі мобілізації » Новини Житомира
 
 


10 тисяч військовозобов’язаних з Житомирщини призвано за три хвилі мобілізації

Автор: news_maker від 12-03-2015, 12:46, переглядів: 1 258

10 тисяч військовозобов’язаних з Житомирщини призвано за три хвилі мобілізації

Стан проходження четвертої хвилі мобілізації на Житомирщині обговорювався під час прямого ефіру передачі телеканалу Союз-TV «Відкрита студія» за участю голови облдержадміністрації Сергія Машковського та обласного військового комісара Миколи Залесського.

Житомирська область поставила чи не найбільшу кількість військовозобов’язаних, які мужньо і героїчно виконали і продовжують виконувати свій обов’язок на сході нашої держави. За перші три хвилі часткової мобілізації з Житомирщини було призвано близько 10 тисяч військовозобов’язаних.

Виконання першого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації, за словами керівника області, на даний момент складає 80% від поставлених мобілізаційних завдань, по другому етапу, що розпочався декілька днів тому, - вже 67%.

«Ми свої завдання виконаємо, оскільки жителі області завжди відзначалися високою патріотичністю, і не на словах, а на ділі доводять це у зоні АТО», - запевнив керівник області.

Основним у цій роботі він вважає координацію зусиль всіх органів, причетних до мобілізації, – військових комісаріатів, органів місцевої влади, правоохоронних органів. «У нас спільна позиція досягнута, скоординована робота налагоджена», - сказав Сергій Машковський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: