У Житомирі демонтували незаконно встановлені рекламоносії однієї з політичних партій » Новини Житомира
 
 


У Житомирі демонтували незаконно встановлені рекламоносії однієї з політичних партій

Автор: news_maker від 18-07-2012, 19:58, переглядів: 2 244

У Житомирі демонтували незаконно встановлені рекламоносії однієї з політичних партій

Під час офіційного рейду по недопущенню порушень правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Житомира 17 липня 2012 року, виявлено незаконно встановлений зовнішній рекламоносій однієї із політичних сил.

Зовнішня реклама встановлена прямо на зупинці громадського транспорту. Переносний постер політика прикріплений скотчем до металевого корпусу зупинки громадського транспорту біля кінотеатру «Україна». Жодного дозволу на розміщення такої реклами, запевняють у КП «Реклама», не надавали.

Тому одразу ж працівниками муніципального підрозділу по охороні об’єктів комунальної власності у присутності представників КП «Реклама» та КП «Інспекції з благоустрою м. Житомира» складено Акт вилучення рекламного носія та вилучено рекламну конструкцію.

Виписати протокол про порушення Правил благоустрою та незаконне розміщення реклами працівникам відповідних підприємств не вдалося. Адже жінка, яка була присутня біля рекламного носія та збирала підписи на підтримку цієї ж політичної сили за лічені хвилини зникла із місця виникнення ситуації. Жодного дозволу жінка не представила, лише повідомила, що її тут поставили. Категорично відмовилася будь що повідомляти про власника конструкції та про себе.

«У ході рейдового відпрацювання було виявлено незаконне розміщення рекламоносія на зупинці очікування громадського транспорту. Спільно з працівниками муніципального підрозділу по охороні об’єктів комунальної власності ми демонтували рекламний засіб та склали акт вилучення рекламного носія», – повідомив старший інспектор КП «Реклама» Юрій Горбатюк.

Через кілька хвилин представники вищевказаної політичної сили прийшли до КП «Реклама» та до міськвиконкому із вимогою віддати їм вилучений рекламоносій та оригінал акту вилучення рекламоносія, тобто забрати всі докази порушення Правил благоустрою та незаконного розміщення реклами. Представникам політичної сили роз’яснено, що власники рекламної конструкції повинні звернутися до муніципальної міліції із заявою про те, хто являється власником реклами та проханням повернути спеціальну виносну конструкцію зовнішньої реклами. Об’єкт зовнішньої реклами повертається лише після складання адміністративного протоколу за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та сплати власником штрафу. Оригінал акту вилучення є внутрішнім документом і не надається власнику об’єкту рекламоносія.

У Житомирі демонтували незаконно встановлені рекламоносії однієї з політичних партій

У Житомирі демонтували незаконно встановлені рекламоносії однієї з політичних партій

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: