У Житомирі міліція затримала серійних квартирних злодіїв » Новини Житомира
 
 


У Житомирі міліція затримала серійних квартирних злодіїв

Автор: news_maker від 23-03-2015, 11:50, переглядів: 1 401

У Житомирі міліція затримала серійних квартирних злодіїв

Правоохоронці затримали двох житомирян одразу після вчинення ними крадіжки з помешкання жительки обласного центру. Нині встановлено причетність молодиків до понад десяти квартирних крадіжок.

Працівники Житомирського міськвідділу міліції просто на вулиці зупинили двох чоловіків з пакунками речей, щойно викрадених з приватного будинку.
- Затримання підозрюваних, двох житомирян віком 29 та 30 років, стало результатом спеціальних заходів, проведених оперативниками карного розшуку під час розкриття низки раніше зареєстрованих крадіжок із осель житомирян, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.
Чоловіки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Окрім того, обидва наркозалежні.

Під час розслідування було встановлено, що затримані причетні до понад десяти квартирних крадіжок, вчинених в обласному центрі з початку року. Вони потрапляли у помешкання, розташовані на перших поверхах й у приватних будинках, відтиснувши або розбивши металопластикові вікна. Звідти забирали все цінне та розпродували його на столичних ринках.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. 21 березня судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

У Житомирі міліція затримала серійних квартирних злодіїв

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: