У Житомирі студенти говорили про покращення якості освіти » Новини Житомира
 
 


У Житомирі студенти говорили про покращення якості освіти

Автор: news_maker від 31-03-2015, 15:45, переглядів: 1 095

У Житомирі студенти говорили про покращення якості освіти

Регіональний семінар "Участь студентів у забезпеченні якості вищої освіти" відбувся у стінах Житомирського державного університету ім. І.Франка. Захід організований Українською асоціацією студентського самоврядування в рамках проекту "Національна система забезпечення якості взаємодії довіри в системі вищої освіти".

Присутні студенти мали змогу ознайомитись з основними нововведеннями Закону "Про вищу освіту" та змінами у сфері органів студентського самоврядування, про які розповів Президент Всеукраїнської студентської асоціації Микита Андрєєв:

"Новий Закон "Про вищу освіту" дає багато можливостей студентам, проте не всі з ними ознайомлені. І наша мета донести до них всі ці нововведення, за допомогою яких студенти можуть впливати на освітній процес. Тому ми їздимо по Україні і готуємо своєрідний студентський пул – основу для впровадження змін".

Серед майбутніх анонсованих змін - підвищення автономності вищих навчальних закладів і регіональний поділ підготовки потрібних фахівців:

"Нова система освіти передбачає, що кожен регіон буде готувати певні спеціальності, а не всіх одразу, як є зараз".

Також під час семінару студенти висловлювали і свої думки про потреби для розробки та впровадження нового законодавства в розрізі якості вищої освіти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: