У Житомирі 11 квітня відбудеться презентація книги Олексія Геращенка "Лише секунда" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі 11 квітня відбудеться презентація книги Олексія Геращенка "Лише секунда"

Автор: admin від 7-04-2015, 13:48, переглядів: 1 718

У Житомирі 11 квітня відбудеться презентація книги Олексія Геращенка "Лише секунда"


Сучасна українська література очима українського видавця, фізика та засновника видавництва «Кальварія» Петра Мацкевича та презентація ще «гарячої» книжкової новинки «Кальварії» — Олексій Геращенко. Лише секунда.
У першій частині, під час лекції Петра Мацкевича, мова йтиме про справжні обличчя сучасної України, практичну корисність сучасної української літератури та нашу сучасну культуру/літературу у світовому контексті.
Петро Мацкевич — кандидат фізико-математичних наук (1991). Засновник, керівник, а також — багаторічний головний редактор (1995–2006) Видавництва Кальварія. Засновник і директор PR-консалтингової компанії “PR-Prime Company”, у складі якої також працює літературна агенція MSBrand Corporation. Експерт з авторського права, організатор кількох антипіратських кампаній в Україні.
У другій частині відбудеться презентація новинки – книги Олексія Геращенка «Лише секунда». Він розповість про її особливості, звичайність і надзвичайність для читачів.
Житомир – перше місто, де відбудеться презентація новинки! Ще до першої офіційної презентації, яка запланована в рамках Книжкового Арсеналу в Києві.
«Лише секунда» – це роман про самотність людини у великому місті, про переоцінку цінностей, про тонку грань між любов’ю та відразою, життям і смертю. Роман про тебе. Презентація – це розповідь автора про сам роман і процес його створення, про те, як почувається сучасна людина в сучасному місті, про теперішнє і майбутнє життя, а також спілкування з присутніми та автограф-сесія.
Олексій Геращенко — економіст, експерт із управління фінансами, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи (kmbs), автор власного загальнодоступного безкоштовного курсу «Фінансовий менеджмент» для першого в Україні он-лайн університету Prometheus, лектор Відкритого Університету Майдану, співзасновник коворкінг простору Freud House, письменник.
Дата проведення: 11 квітня
Початок о 12-00
За адресою: Новий бульвар, 4
Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Ольжича

У Житомирі 11 квітня відбудеться презентація книги Олексія Геращенка "Лише секунда"

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: