15 квітня затвердили Програму економічного і соціального розвитку Житомира на 2015 рік » Новини Житомира
 
 


15 квітня затвердили Програму економічного і соціального розвитку Житомира на 2015 рік

Автор: news_maker від 16-04-2015, 13:41, переглядів: 1 063

15 квітня затвердили Програму економічного і соціального розвитку Житомира на 2015 рік

Щоправда поки лише на виконкомі. Остаточно Програму мають прийняти на сесії міськради вже найближчим часом. Від цього документу залежить подальша життєдіяльність міста: від ремонту вулиць до надання соціальних послуг незахищеним верствам населення, нагадала під час виконкому в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

Більшість членів виконкому підтримали проект рішення і не стали переносити його розгляд на окремий виконком, аби не гальмувати виконання цільових Програм.

Пріоритетними напрямками Програми економічного і соціального розвитку Житомира лишаються створення умов для розвитку підприємницької діяльності, розвиток інфраструктури Житомира, соціальний захист та стабільна робота гуманітарної сфери, доповів заступник директора департаменту економічного розвитку міської ради Борис Пахолюк:

"Особлива увага в поточному році буде приділятися комунальному господарству. Будуть продовжені роботи по комунальному ремонту 338 ліфтів, заплановані капремонти 21 шиферного даху, 38 м'яких покрівель, п’яти електрощитових. Також планується провести вибірковий капітальний ремонт в 4 багатоповерхових житлових будинках".

Всього на житлове господарство міста цьогоріч передбачено більше 25 з половиною мільйонів гривень. Свої кошториси мають більшість пунктів Програми. Проте не всі. За словами Любові Цимбалюк, впродовж року шукатимуть можливість фінансування важливих проектів, кошти на які не були передбачені Програмою.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: