Перевізники 3-го та 8-го маршрутів почали протест проти маршруток ТТУ » Новини Житомира
 
 


Перевізники 3-го та 8-го маршрутів почали протест проти маршруток ТТУ

Автор: news_maker від 21-07-2012, 19:54, переглядів: 3 543

Перевізники 3-го та 8-го маршрутів почали протест проти маршруток ТТУ

21 липня в Житомирі з`явилися маршрутні автобуси з транспарантами-вимогами повернути маршрути перевізникам.

Власник маршруту № 3 «Богунія-Корбутівка» і водії автобусів протестують проти того, що міська влада віддала цей маршрут новому перевізнику - комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». Маршрутки № 3 їздять по місту з плакатами: «Поверніть маршрути перевізникам», «Перевізники, єднайтеся!», «Ми не хочемо Тойоту, поверни роботу!»....

У приватного перевізника Володимира Петюха є договір на перевезення пасажирів на маршруті № 3. Договір був укладений 5 червня 2012 року і дійсний «до проведення конкурсу».

«Про проведення конкурсу на маршрут № 3 нам ніхто не повідомляв, якщо договір вже не дійсний, то нас повинні були попередити про його розірвання за 10 днів. Але цього теж не було. Більш того, водії, які працюють у мене на маршруті, розповіли, що 19 липня до них підходили якісь люди і пропонували переходити на роботу в ТТУ, бо з 21 червня наші маршрутки, нібито, на лінію вже не виходять », - розповів перевізник.

У розпорядженні перевізника є запис розмови водія маршрутки з «вербувальником», який говорить, що вони легально виграли конкурс на два маршрути, а до осені ТТУ виграє по тендеру ще багато маршрутів. Людина обіцяє водіям умови роботи «краще, ніж зараз», зарплату мінімум 150 гривень за зміну щодня, а з осені - не менше 300 грн. за зміну.

Перевізники 3-го та 8-го маршрутів почали протест проти маршруток ТТУ

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: