Громадську раду при ОДА створено » Новини Житомира
 
 


Громадську раду при ОДА створено

Автор: admin від 24-04-2015, 18:37, переглядів: 1 149

Громадську раду при ОДА створено


24 квітня проходять установчі збори з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації. Засідання відкрив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута. Для участі в установчих зборах зареєстровано 161 учасник зі 176 представників інститутів громадянського суспільства, які подали документи.
Підготовку до проведення установчих зборів здійснювала ініціативна група, до складу якої входило 38 членів, з яких 35 – представники громадськості і 3 – від облдержадміністрації. Загалом відбулося 5 засідань ініціативної групи. Протягом 24 березня – 14 квітня приймалися документи для формування нового складу громадської ради. Так, надійшло 176 пакетів документів.
За словами Ярослава Лагути, на установчих зборах спостерігається широке представництво різних інститутів громадянського суспільства, що дозволить приймати легітимні рішення.
Учасники зборів обрали лічильну комісію у складі 10 осіб та її голову – Андрія Федірка. Головуючою на зборах стала Наталія Циганчук, яка і веде засідання. Делегати затвердили регламент виступів.
Більшістю голосів затверджено кількісний склад громадської ради – 176 представників інститутів громадянського суспільства.
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута запропонував на наступному засіданні громадської ради затвердити умови виключення із членів громадської ради тих осіб, які пропустили декілька засідань ради.
Члени громадської ради запропонували кандидатів на голову ради та надали їм слово для представлення програми роботи. На цю мить кандидати розповідають про своє бачення діяльності громадської ради.

Громадську раду при ОДА створено
Громадську раду при ОДА створено

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: