На Житомирщині визнані готовими або обмежено готовими 58% захисних споруд цивільного захисту » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині визнані готовими або обмежено готовими 58% захисних споруд цивільного захисту

Автор: news_maker від 26-04-2015, 16:27, переглядів: 1 386

На Житомирщині визнані готовими або обмежено готовими 58% захисних споруд цивільного захисту

Як поінформував заступник начальника Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Олег Держанівський, у порівнянні з минулим роком ситуація покращилась:

"За результатами перевірки, з 1 170 захисних споруд визнані готовими для використання за призначенням 65 споруд, а це 5,5% від їх загальної кількості; обмежено готові – 615 споруд, або 52% і неготовими визнані 490 споруд, що складає 41,5% від загальної кількості цих споруд. Для порівняння, за результатами минулорічних перевірок в області були неготові 59% захисних споруд, готові – 4% і обмежено готові – 37%".

Насправді відсоток готових об’єктів вищий, зазначає Олег Держанівський. Адже значна частина сховищ, визнаних спеціальною комісією неготовими, фактично підлягають зняттю з обліку:

"З 490 захисних споруд, які визнані неготовими до використання, близько 350, а це 30 % від загальної кількості, підлягають списанню та зняттю з обліку як такі, що їх неможливо проінвентаризувати. Наприклад, зруйновані, фактично відсутні, помилково обліковані. За умови їх списання показник неготових захисних споруд нами очікується на рівні 22%".

До кінця травня необхідно підготувати обґрунтування для списання цих 350 захисних споруд, а до середини липня керівники міст і районів мають підготувати розрахунки необхідної кількості захисних споруд.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: