На Житомирщині шукають роботу майже півтисячі демобілізованих » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині шукають роботу майже півтисячі демобілізованих

Автор: news_maker від 5-05-2015, 16:28, переглядів: 1 102

На Житомирщині шукають роботу майже півтисячі демобілізованих

До міських та районних центрів зайнятості області з початку цього року звернулися 490 звільнених в запас військовослужбовців, 461 з них надано статус безробітного, 418 призначено допомогу по безробіттю.

Вже вирішено питання зайнятості 13 демобілізованих військовослужбовців, ще шестеро скористалися правом на проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості. В службі зайнятості констатують наявність певних проблем, що ускладнюють процес працевлаштування демобілізованих учасників АТО.

Серед них – наявність тривалої перерви у роботі, відсутність або несвоєчасність надання психологічної підтримки, пропозиції посад невідповідних спеціалізації, низький рівень заробітної плати, яку пропонують на актуальних вакансіях.

Обласна служба зайнятості повідомляє: якщо звільненим в запас військовослужбовцям, які були призвані на службу під час мобілізації, необхідна допомога у вирішенні питань зайнятості, потрібно звернутися до будь-якого центру зайнятості незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: