В Андрушівському районі парубок сфальсифікував паспорт, щоб купувати спиртне » Новини Житомира
 
 


В Андрушівському районі парубок сфальсифікував паспорт, щоб купувати спиртне

Автор: news_maker від 6-05-2015, 15:40, переглядів: 1 081

В Андрушівському районі парубок сфальсифікував паспорт, щоб купувати спиртне

Працівники Андрушівського РВ УМВС встановили, що близько року юнак використовував для купівлі цигарок і спиртного випадково знайдене чуже посвідчення особи, вклеївши туди власне фото. Нині хлопцеві загрожує покарання за підробку документа.
Під час досудового розслідування міліціонери встановили, що минулого року 23-річний житель Андрушівського району загубив свій паспорт. Його посвідчення особи знайшов 17-річний односелець, але не став повертати власникові. Хлопець вклеїв туди власне фото та став купувати спиртне і цигарки у немісцевих крамницях.
Наприкінці квітня 2015 року хлопець забув на автозаправній станції у селі сумку з документами та речами. Її знайшли та віддали місцевому дільничному інспектору міліції.
Так сфальсифікований паспорт потрапив до правоохоронців, які встановили і реального власника документа, і молодика, який користувався ним останнім часом.
Триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Хлопцеві загрожує штраф або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: