Вибухівку не знайшли, натомість шукають людину, яка повідомила про ймовірне замінування автобуса Житомир-Київ » Новини Житомира
 
 


Вибухівку не знайшли, натомість шукають людину, яка повідомила про ймовірне замінування автобуса Житомир-Київ

Автор: news_maker від 23-07-2012, 22:08, переглядів: 2 139

Вибухівку не знайшли, натомість шукають людину, яка повідомила про ймовірне замінування автобуса Житомир-Київ

Близько 16 години 22 липня до міліції зателефонувала диспетчер однієї з автостанцій м. Житомира. Жінка повідомила, що біля диспетчерського віконця було виявлено лист паперу із записом "Підозр на теракт" та вказаним державним номером автомобіля, інформує СЗГ УМВС в області.

Було встановлено, що цей номер належить автобусу сполученням Житомир – Київ, що з пасажирами виїхав з автостанції в напрямку столиці близько півгодини тому. Правоохоронці негайно в телефонному режимі передали водієві вимогу зупинити автобус поза межами населеного пункту та з’їхати з проїзної частини.

Відтак, на 110 кілометр автодороги Київ – Чоп, що в Коростишівському районі, виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та місцевого райвідділку міліції. На місце зупинки автобуса прибули й спеціалісти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, представники УМНС та бригада швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці терміново евакуювали пасажирів, що знаходилися в автобусі. А експерти-вибухотехніки із службовим собакою провели ретельне обстеження транспортного засобу. За результатами проведення комплексу вибухотехнічних робіт, жодних предметів, які могли б викликати підозру, вибухових пристроїв і речовин виявлено не було.

Пасажирам було виділено інший автобус, яким вони дісталися до місця свого слідування.

Наразі правоохоронці вживають заходи, спрямовані на встановлення особи, яка залишила підозрілу записку на автостанції.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: