Питання стихійної торгівлі знову було винесено на розгляд сесії міської ради » Новини Житомира
 
 


Питання стихійної торгівлі знову було винесено на розгляд сесії міської ради

Автор: news_maker від 14-05-2015, 18:05, переглядів: 1 264

Питання стихійної торгівлі знову було винесено на розгляд сесії міської ради

Депутат Сергій Голішевський зачитав звернення понад 400 приватних підприємців, які просять прибрати стихійну торгівлю з вулиці Небесної Сотні.

"До мене звернулося 466 приватних підприємців, які чесно працюють та сплачують податки. Вони обурені ситуацією, що склалася. Зауважую, Житній ринок – це продовольчий ринок, на якому сьогодні на 45% промтоварної групи. Через це і бабусі стоять на вулиці Небесної Сотні. Куди ж дивляться відповідні відділ та Департамент міської ради? Чому ніхто це не контролює?"

Відповідь, чому в місті склалася така ситуація зі стихійною торгівлею, дав перший заступник міського голови Сергій Сухомлин:

"Я визнаю, що робота з нормалізації торгівлі в Житомирі є недостатньою. На сьогодні просто немає фізичного ресурсу для того, щоб цю роботи проводити ефективно. У нас сьогодні не вистачає працівників комунальної міліції, а комунальне підприємство "Інспекція з благоустрою" не справляється з цим завданням".

Депутати активно шукали рішення цієї проблеми. Одні з них пропонували терміново прибрати стихійну торгівлю, пропонуючи перевести людей на соціальні місця, які мають бути на території ринку. Була й пропозиція тимчасово перемістити людей на вулицю Хлібна. Кілька обранців висловили думку, що це питання потребує ретельного вивчення спеціальної групи, аби чітко визначити кількість соціальних місць для розміщення людей, які сьогодні торгують з землі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: