Профспілки занепокоєні зниженням соціальних стандартів » Новини Житомира
 
 


Профспілки занепокоєні зниженням соціальних стандартів

Автор: admin від 14-05-2015, 18:09, переглядів: 1 035

Профспілки занепокоєні зниженням соціальних стандартів


Дії профспілок Житомирщини в умовах радикального підвищення цін і тарифів, - такою була тема відкритої дискусії профспілок області, представників влади і роботодавців. Про необхідність спільного пошуку шляхів поліпшення якості життя говорила голова Федерації профспілок Житомирської області Неля Паламарчук:
"Для цього потрібно, по-перше, направити всі зусилля на розбудову ринку праці. До-друге, якщо і є робоче місце, то воно має бути легалізоване. Вимагаємо від уряду розморозити, якщо вони їх заморозили, всі соціальні стандарти. І тому ми в своїх зверненнях, які відправимо нашим народним депутатам, будемо і надалі вимагати, щоб з першого грудня наші соціальні стандарти не тільки були розморожені, а й підвищені".
Пропозиції профспілок про конкретні кроки держави, які б покращили рівень життя простих людей, житомирська обласна рада підтримає, сказав її голова Віталій Француз. Що можливо на місцевому рівні депутати зроблять:
"Такої кількості звернень за матеріальною допомогою не було ні в тому скликанні, ні, навіть, в тому році. Те, що тут в зверненні говориться за пільги і компенсації, я за монетизацію пільг. Ви правильно ставите питання, ми вас підтримуємо і будемо робити, що в наших силах". – запевнив Віталій Француз.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: