Житомир підписав Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків » Новини Житомира
 
 


Житомир підписав Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків

Автор: news_maker від 23-05-2015, 05:55, переглядів: 1 211

Житомир підписав Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків

Понад 350 представників з різних областей України зібралися сьогодні на Форумі «Енергоефективного партнерства», що проходив у м.Києві.

«Форум енергоефективного партнерства – це один із дієвих інструментів налагодження співпраці з регіонами», - повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Житомир – серед числа тих, з ким підписано Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України та обласними державними адміністраціями, обласними радами та головами міст-обласних центрів. У документі задекларувано наміри об’єднати свої зусилля задля підтримки населення у впровадженні енергоефективних заходів шляхом здешевлення кредитів за рахунок бюджетних коштів.

«Я горда з того, що Житомир і його мешканці вже сьогодні розуміють важливість таких заходів. Ми ефективно реалізовуємо проекти енергомодернізації у Житомирі. Багато ще попереду, не все зможемо впровадити так швидко, як би хотілося. Але ми крокуємо у правильному напрямку – до сучасної інноваційної енергетики та енергоефективної економіки», - зазначила в.о.міського голови Житомира Любов Цимбалюк.

Також керівник міста зауважила, що кожного маленького житомирянина вже з дитячого садочка навчають енергозбереженню та заощадливому використанню ресурсів.

«Наше першочергове завдання як органу місцевого самоврядування - зменшити енергоспоживання у різних галузях життєдіяльності міста та отримати підтримку таких проектів населенням міста», - підкреслила Л.Цимбалюк.

Житомир підписав Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: