Житомирська міліція перевірила підозрілий автомобіль під Житомиром » Новини Житомира
 
 


Житомирська міліція перевірила підозрілий автомобіль під Житомиром

Автор: news_maker від 29-05-2015, 20:58, переглядів: 1 230

Житомирська міліція перевірила підозрілий автомобіль під Житомиром

Близько 11 години 29 травня до Житомирського райвідділу міліції надійшло повідомлення про припаркований поруч із автозаправною станцією на трасі Київ – Чоп підозрілий автомобіль. Експерти-вибухотехніки перевірили його. Предметів, які б становили небезпеку для людей, виявлено не було.
На місце події, на 127 км міжнародної автодороги Київ – Чоп, прибули слідчо-оперативні групи УМВС і Житомирського райвідділу та експерти-вибухотехніки. Від очевидців правоохоронці з’ясували, що автомобіль «Фіат», припаркований на узбіччі траси поблизу автозаправної станції, знаходиться тут уже тривалий час без водія. Люди помітили усередині салону ящики військового зразка.
За півгодини після прибуття міліціонерів біля підозрілої автівки з’явився чоловік, який назвався її водієм. За його словами, він є військовослужбовцем. Дорогою до місця дислокації його частини автомобіль зламався, тож керманич вирішив залишити його на узбіччі. Також чоловік повідомив, що не перевозить заборонених речей і небезпечних предметів, і дозволив оглянути автівку правоохоронцям.

На час проведення оглядових заходів працівники УДАІ УМВС тимчасово обмежили рух транспорту автодорогою Київ – Чоп.

Під час огляду автомобіля та вмісту військових ящиків експертами-вибухотехніками було виявлено засоби індивідуального захисту. Жодних предметів, які б могли становити загрозу безпеці людей або інших заборонених законом речей, не виявлено.
Нині правоохоронці перевіряють відомості, надані водієм автомобіля.

Житомирська міліція перевірила підозрілий автомобіль під Житомиром

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: