Житомирянин під приводом тест-драйву вкрав мотоцикл » Новини Житомира
 
 


Житомирянин під приводом тест-драйву вкрав мотоцикл

Автор: news_maker від 30-05-2015, 22:43, переглядів: 1 566

Житомирянин під приводом тест-драйву вкрав мотоцикл

Працівники Житомирського райвідділу міліції розшукали чоловіка, який під приводом тест-драйву незаконно заволодів чужим мотоциклом. 27 травня затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
До Житомирського райвідділу міліції звернувся 46-річний житель с.Болярки із заявою про викрадення його мотоцикла. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що на оголошення заявника про продаж транспортного засобу відгукнувся потенційний покупець із Житомира. Двічі він приїжджав оглядати мотоцикл, а востаннє попросив проїхатися ним по автодорозі. Повернення покупця з тест-драйву чоловік так і не діждався.
– Працівники міліції встановили особу крадія, 23-річного житомирянина, і вилучили викрадений транспортний засіб за місцем його проживання, - повідомив начальник Житомирського РВ УМВС Олександр Мельник.

За словами злодія, він не мав достатньо коштів на придбання мотоцикла, тому й наважився на його крадіжку.
Нині триває досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Винуватцю офіційно оголошено про підозру у вчиненні злочину.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, обмеженням чи позбавленням волі строком від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: