Житомирські правоохоронці шукають вбивцю 16-річної дівчини » Новини Житомира
 
 


Житомирські правоохоронці шукають вбивцю 16-річної дівчини

Автор: news_maker від 26-06-2015, 13:43, переглядів: 2 430

Житомирські правоохоронці шукають вбивцю 16-річної дівчини

Уночі 26 червня до Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про зникнення 16-річної житомирянки. Тіло дівчинки знайшли під ранок під час обстеження території водойми, де вона відпочивала. Триває з’ясування всіх обставин та встановлення вбивці.
Близько 2 год. до міліції звернулась 35-річна житомирянка із заявою про те, що 25 червня о 15 год. пішла з дому її донька, 1999 р.н., учениця 10 класу, і до цього часу не повернулась. Дівчинка мала намір з подругою покупатися на Соколовському кар’єрі.
Під час перевірки повідомлення було з’ясовано, що діти дійсно кілька годин відпочивали на березі водойми, а близько 18.00 розійшлися, щоб повернутись додому.
Правоохоронці розпочали обстеження прилеглої до кар’єра території із застосуванням розшукового собаки. Близько 4 ранку 26 червня в лісосмузі, неподалік водойми, було виявлено тіло дівчини із ознаками насильницької смерті.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На місці події працювали слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського РВ УМВС, інші служби. Триває з’ясування всіх обставин та осіб (особи), причетних до вбивства.
Призначено судово-медична експертиза щодо причин смерті дівчини

Житомирські правоохоронці шукають вбивцю 16-річної дівчини

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: